Theme Joomla Pro Extensions

Theme Joomla features a catalog of Pro Extension Releases (Templates, Components, Modules and Plugins) with also the latest Joomla News, Resources and Support.

  Print help
Vorige maand Vorige dag Volgende dag Volgende maand
Bekijk per maand Bekijk per week Bekijk vandaag Zoeken Ga naar maand
2e introductieavond over De Burcht
Woensdag 21 Maart 2018, 20:00 - 22:00
Hits : 95

Je bezoekt al enige tijd als gast of vriendlid de samenkomsten van VEG de Burcht. En mogelijk bezoek je ook al een kring. Heb je een verlangen om verder groeien in de liefde voor God, voor elkaar en de mensen om ons heen? Mee te werken aan de opbouw van Zijn plaatselijk gemeente? En je overweegt dit te blijven doen samen met de mensen uit VEG de Burcht? Dan zijn de introductie avonden iets voor jou! 

In drie avonden gaan we elkaar ontmoeten. Je leert en gaat ervaren hoe Zijn plaatselijk gemeente VEG de Burcht graag wil functioneren vanuit Bijbels perspectief. In geestelijk en praktisch opzicht. Onderwijs over belangrijke onderwerpen voor de gemeente, gebed en relatie met elkaar in een ontspannen sfeer zijn belangrijke ingrediënten voor deze avonden. Daarnaast is er ruimte voor dialoog over onderwerpen die in de groep leven. 

Gezien de korte tijd, belangrijke onderwerpen en vooral met betrekking tot het bouwen aan relaties wordt er van je verwacht dat je op alle drie geplande avonden aanwezig bent. 

De introductie avonden worden gehouden op de volgende woensdag avonden:
- 7 maart 2018 van 18.30 uur t/m 22.00 uur (incl. gezamenlijke maaltijd) 
- 21 maart 2018 van 20.00 uur t/m 22.00 uur 
- 4 april 2018 van 20.00 uur t/m 22.00 uur 

De locatie wordt tijdig bekend gemaakt. Interesse? Je bent van harte welkom! Geef je op bij één van de oudsten via  Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.  

Locatie : ntb
Contact : Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

Terug

Joomla SEO by AceSEF
Iedere zondag dienst om 10:00 uur Rijksstraatweg 153 (Altena College) in Sleeuwijk