• ballen
  • Piano
  • aanbidden
  • bidden

Tineke Wuister: rust, focus en vrijheid

Heb jij moeite met alle ballen hoog te houden? Wil jij leren hoe je (zonder schuldgevoel) rust mag nemen en hoe je kunt leven vanuit Zijn bestemming? Kom dan naar onze GrowAcademy-avonden speciaal voor vrouwen.

In september en oktober komt Tineke Wuister, bekend van haar inspirerende boeken, speciaal naar De Burcht om te delen vanuit haar expertise rondom drie herkenbare thema's: 

 Lucht - Leven vanuit rust
• Zicht - Prioriteiten in een betekenisvol leven
• Echt - Leer je identiteit bouwen op wat God over jou zegt

De avonden worden door Tineke ingevuld waarbij ze zal delen van haar ervaringen, maar ook in gesprek wil gaan met jou!

Twijfel je nog of dit iets voor jou is?

Lees hieronder uitgebreid over de inhoud van de avonden en geef je op!

Lucht Leven vanuit rust
20 september - 20.00 uur

Heb jij last van stress?  Stress is ‘part of the deal’, lijkt het wel. Het leven vraagt vaak zoveel van je. Deadlines, zorgen, een conflict, ziekte, werkdruk, alle ballen hooghouden, social media, je sociale contacten en bovenop dat alles nu ook nog die hele coronasituatie.Stress hoort erbij. En dus is leren omgaan met stress vandaag de dag een superbelangrijke levensvaardigheid.

Lucht gaat over jou, als jij ook weleens worstelt met stress en drukte. Want niemand kan daar iets aan doen, behalve JIJZELF. Maar dan is het wel handig dat je een beetje weet hoe stress werkt en wat jou echt helpt om rust en ruimte te creëren, in je hoofd en in je agenda. Ik vertel je hoe stress werkt in je lijf en je brein. Ik deel vanuit mijn geloofsovertuiging de eeuwenoude Goddelijke principes die ik in de Bijbel heb ontdekt en die wat mij betreft actueler zijn dan ooit. 

Zicht - Prioriteiten in een betekenisvol leven
6 oktober - 20.00 uur

Wil jij betekenisvol leven? Ik geloof dat we daarvoor bedoeld zijn en dat God ons enorme mogelijkheden, creatiekracht en vrijheid heeft gegeven om iets moois te maken van de wereld. Maar de zoektocht naar wat JIJ dan precies mag doen is niet altijd eenvoudig. Net als daar dan ook met vertrouwen voor kiezen, het blijven prioriteren en je niet laten afleiden.

Echt - Leer jouw identiteit te bouwen op wat God over jou zegt
20 oktober - 20.00 uur

Weet jij prima wat je zou moeten doen om tot rust te komen, maar lukt het maar niet om die diepe innerlijke vrede en vrijheid te ervaren? Het leven in volheid, zoals Jezus dat belooft? Het kan zijn dat je een laagje dieper moet graven tot je bij overtuigingen en identiteit komt. Als jij leert omarmen wat Gods waarheid is over wie jij bent, kun je stoppen met jezelf bewijzen, vergelijken en alles perfect doen. Echt helpt je om onbevangen en met veel meer vrijheid te leven!

Herkenbaar?

Neem gerust een vriendin mee en geef je op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via dit formulier

Je hoeft geen lid van De Burcht te zijn. Je bent welkom zoals je bent!

 

FlyerTineke 

    

Iedere zondag dienst om 10:00 uur Rijksstraatweg 153 (Altena College) in Sleeuwijk