• ballen
  • Piano
  • aanbidden
  • bidden

Huwelijksconferentie in De Burcht

Het huwelijk is één van de belangrijkste hoekstenen in de gemeente van Christus. Juist ook in deze tijd, is staande blijven tussen alle verwrongen beelden die er bestaan over relaties een prestatie op zich. Maar hoe heeft God het eigenlijk bedoeld? Wat zegt Hij over huwelijk en relaties? 

Al decennialang is de grootste reden voor echtscheiding (het gebrek aan) communicatie. Iets wat je moet leren en oefenen. 

Op zaterdag 17 september organiseren we daarom een huwelijksconferentie voor stellen in De Burcht en daarbuiten. Onder leiding van Jan Pool zal de dag in het teken van jullie huwelijk staan. Samen leren over hoe je nóg sterker kunt staan als stel en genieten van elkaar. 

Het programma
09:30 – 10:00 uur  Ontvangst met koffie & gebak
10:00 – 12:00 uur  Aanbidding, getuigenissen & verdieping 
12:00 – 13:00 uur  Lunch
13:00 – 15:00 uur  Workshops (2 stuks, groep verdelen in 2 groepen, rouleren na 55 min)
15:00 – 15:30 uur  Pauze
15:30 – 17:30 uur  Aanbidding & spreekbeurt
18:00 – 21:30 uur  Koppels kunnen samen dineren (vooraf wel opgeven, zelf betalen 😉)

Overige dingen om te weten
• We rekenen een bijdrage van €10,- per koppel voor onkosten.
• Er is een mogelijkheid om 's avonds te dineren in Sleeuwijk. Dit is voor eigen rekening. In totaal zijn er 17 (2-persoons) tafeltjes beschikbaar. Willen jullie hier gebruik van maken? Geef dit dan gerust aan in het formulier.
• Om de bijdrage zo laag mogelijk te houden willen we iedereen vragen om iets mee te nemen voor de lunch. Dit verzamelen we en maken hier een lopend buffet van. Drinken verzorgen wij.
• We willen vragen of je voor je partner een cadeautje wil kopen van maximaal €10,-. Tijdens de workshops willen we dit gebruiken.

Datum: zaterdag 17 september 2022 (hele dag)
Locatie: Altena College
Spreker: Jan Pool 
Aanmelden: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via deze link

Kijk hieronder de boodschap van Jan Pool over deze conferentie.

JanPoolVideo0


 

    

Iedere zondag dienst om 10:00 uur Rijksstraatweg 153 (Altena College) in Sleeuwijk