Theme Joomla Pro Extensions

Theme Joomla features a catalog of Pro Extension Releases (Templates, Components, Modules and Plugins) with also the latest Joomla News, Resources and Support.

Eten

Met enige regelmaat hebben we na de samenkomst een gezamenlijke maaltijd. Iedereen neemt dan wat te eten mee en we smullen wat af dan.
 
Ben je een keer aan de beurt of wil je zelf graag een keer het eten organiseren met een klein groepje (bijv. je gesprekskring) dan zijn er slechts een paar zaken waarmee je rekening moet houden:  

- Borden, soepkommen, bestek (alles plastic en wegwerp)en servetten zijn in ruime mate aanwezig in onze  kast op het Altena Collge.
- Bekers hebben we ruimschoots genoeg in voorraad.
- Drinken moet je zelf aanschaffen, denk daarbij aan melk (6 liter),  karnemelk (3 liter) , chocomel (5 liter), yoghidrink (5 liter), jus d’orange (8 liter) en appelsap (4 liter).
De ervaring leert dat er meestal nogal wat overblijft, en dat mag je dan verdelen, alleen lang houdbare spullen mogen in de opslagkast terug. 
Het bonnetje van de drank aankoop mag je nadat daar een handtekening van 1 van de oudsten op is geplaatst inleveren bij Gert Schermers.
 
We plannen het altijd zo dat na de dienst er eerst koffie wordt gedronken zodat je als organisator rustig alle van te voren ingeleverde etenswaren kunt uitstallen en de maaltijd verder kan voorbereiden. 
 
Na afloop van de maaltijd ruimen we meestal met elkaar even op zodat we de school dan wel het schoolplein weer netjes achterlaten. 
 
Van de gezamenlijke maaltijden worden ook vaak foto’s gemaakt en op de website geplaatst. Was je er de vorige keren niet bij, maar wil je eens iets van de sfeer proeven, kijk dan in het fotoalbum. 
 
Voor meer informatie:
Herbert Duinker
Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.
tel 0183 303993

Joomla SEO by AceSEF
Iedere zondag dienst om 10:00 uur Rijksstraatweg 153 (Altena College) in Sleeuwijk