• ballen
  • Piano
  • aanbidden
  • bidden

Collecte

Iedere zondag wordt er tijdens of na de dienst minimaal 1 collecte ingezameld. Deze collecte is bestemd voor het onze gemeente om de algemene kosten te dekken. Iedereen kan hiermee zijn eigen steentje bijdragen aan het 'gemeente zijn'. Ook is het mogelijk uw gift over te maken waardoor deze aftrekbaar is voor de belasting. Kijk voor meer informatie hierover bij bankgegevens

Collectebonnen
Bij de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. van onze gemeente zijn ook collectebonnen te verkrijgen. 

10.000 euro regeling
Aan het einde van ieder jaar wordt 10.000 euro van onze inkomsten direct beschikbaar gesteld aan een aantal doelen die onze gemeente structureel steunt. Voorstellen voor nieuwe doelen kunnen worden gedaan bij de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bijzondere collectes
Eén keer in de zes weken wordt een tweede collecte gehouden ter ondersteuning van het werk van zendelingen  die onze gemeente een warm toedraagt. Het zendingsechtpaar waar voor gecollecteerd wordt is afgekondigd op onze wekenlijkse nieuwsbrief de Heraut.

Incidentele collecte
Een eenmalige collecte voor een goed doel of actie dient altijd overlegd te worden met de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Deze beslist uiteindelijk of de collecte gehouden kan worden en welke datum daarvoor geschikt is.

Agenda

24
jan

Growdienst (Jongerendienst)
10:00 uur
31
jan

Zondagse dienst
10:00 uur
01
feb

Bidstond
20:00 uur
07
feb

Zondagse dienst
10:00 uur
14
feb

Zondagse dienst
10:00 uur
15
feb

Bidstond
20:00 uur

Iedere zondag dienst om 10:00 uur Rijksstraatweg 153 (Altena College) in Sleeuwijk