Theme Joomla Pro Extensions

Theme Joomla features a catalog of Pro Extension Releases (Templates, Components, Modules and Plugins) with also the latest Joomla News, Resources and Support.

Marriage course

De Marriage Course geeft praktische handvatten om te bouwen aan een gezond huwelijk dat een leven lang meegaat. De cursus houdt in: zeven avonden als echtpaar samen uit zijn! In alle rust kunt u praten over zaken waar u in de drukte van alle dag waarschijnlijk niet aan toe komt.
 
De volgende onderwerpen komen aan de orde: - sterke fundamenten leggen – de kunst van het communiceren – conflicten oplossen – de kracht van vergeving- ouders en schoonouders – goede seks – liefde in actie. De laatste avond zal een slotavond zijn waarbij u anderen mag uitnodigen, hierover hoort u meer tijdens de cursus.
 
Uw privacy wordt strikt bewaard. Er zijn geen groepsdiscussies waarin u zaken met anderen moet delen.Iedere avond begint met een eenvoudige maaltijd. Vervolgens wordt een onderwerp ingeleid, die u als echtpaar samen bespreekt aan de hand van opdrachten.
 
De cursus is gebaseerd op christelijke principes maar is ook zeer geschikt voor paren zonder christelijke – of kerkelijke achtergrond.
 
Voor meer informatie: 
 
Jacob en Maud van Hemmen
0183 -302928

Joomla SEO by AceSEF
Iedere zondag dienst om 10:00 uur Rijksstraatweg 153 (Altena College) in Sleeuwijk