• ballen
  • Piano
  • aanbidden
  • bidden

Eten

Met enige regelmaat hebben we na de samenkomst een gezamenlijke maaltijd. Iedereen neemt dan wat te eten mee en we smullen wat af dan.
 
Ben je een keer aan de beurt of wil je zelf graag een keer het eten organiseren met een klein groepje (bijv. je gesprekskring) dan zijn er slechts een paar zaken waarmee je rekening moet houden:  

- Borden, soepkommen, bestek (alles plastic en wegwerp)en servetten zijn in ruime mate aanwezig.
- Bekers hebben we ruimschoots genoeg in voorraad.
- Drinken moet je zelf aanschaffen, denk daarbij aan melk (6 liter),  karnemelk (3 liter) , chocomel (5 liter), yoghidrink (5 liter), jus d’orange (8 liter) en appelsap (4 liter).
De ervaring leert dat er meestal nogal wat overblijft, wat je mag verdelen, alleen (lang) houdbare spullen mogen in de opslagkast terug. 

Het bonnetje van de drank aankoop mag je declareren met het declaratieformulier en dan inleveren bij de penningmeester Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
 
We plannen het altijd zo dat na de dienst er eerst koffie wordt gedronken zodat je als organisator rustig alle van te voren ingeleverde etenswaren kunt uitstallen en de maaltijd verder kan voorbereiden. 
 
Na afloop van de maaltijd ruimen we meestal met elkaar even op zodat we de school enl het schoolplein weer netjes achterlaten.
 

Agenda

18
apr

Zondagse dienst
10:00 uur
19
apr

Bidstond
20:00 uur
25
apr

Zondagse dienst
10:00 uur
02
mei

Zondagse dienst
10:00 uur
03
mei

Bidstond
20:00 uur
09
mei

Zondagse dienst
10:00 uur

Iedere zondag dienst om 10:00 uur Rijksstraatweg 153 (Altena College) in Sleeuwijk