• ballen
  • Piano
  • aanbidden
  • bidden

Welkom bij De Burcht Sleeuwijk

Welkom! 

Leuk dat je meer informatie zoekt over De Burcht in Sleeuwijk. Als je een dienst van onze gemeente wilt meemaken ben je van harte welkom op zondagmorgen in de aula van school het Altena College in Sleeuwijk. Aan de deur wordt je zeer welkom geheten door één van onze leden. Ook in deze vreemde tijden houden wij (aangepaste) diensten, waarvoor je je moet aanmelden. Dat kun je hier doen.

Wie zijn wij?
Wij zijn een groep mensen met een gemiddelde leeftijd van ongeveer 35 jaar. We hebben een passie voor Jezus en we geven om elkaar! Wij komen uit verschillende geloofsgemeenschappen, hebben diverse achtergronden, maar zijn één in Jezus Christus. 

Wat geloven wij?
We geloven in God de Vader, Jezus Christus als zijn gekruisigde en opgestane Zoon, en de Heilige Geest die ons tot troost en hulp is. Lees hier meer over in onze kernwaarden

Over de diensten?
De zondagse dienst begint om 10.00 uur. Vanaf 09.30 uur is de zaal open. De diensten zijn meestal rond 11.45 uur afgelopen. In deze coronatijd zijn onze diensten wat korter.

Hoe kom ik er?
Stel jouw navigatiesysteem in op Rijksstraatweg 153 in Sleeuwijk. Het gebouw ligt op 2 minuten rijden van snelweg A27, afslag Werkendam/Sleeuwijk. Een routebeschrijving kun je hier vinden .

Waar parkeer ik?
Rondom het gebouw is voldoende parkeergelegenheid, zoek gerust een plaatsje. Het parkeerterrein is te bereiken door links naast de school door het hek te rijden. Meestal hangt er een spandoek naast de ingang, zodat je ons goed kunt vinden. 

Kunnen kinderen mee?
Kinderen zijn van harte welkom, sterker nog, De Burcht is een jonge gemeente met heel veel gezinnen. De kinderen zullen snel een vriendje of vriendinnetje vinden bij de speciale kinderdiensten. Kinderen vanaf 2,5 jaar maken het eerste gedeelte van de dienst mee en gaan daarna naar hun eigen kinderdienst.

Ook voor de allerkleinste baby's is er op zondagmorgen een crèche. U kunt samen met de oppas van die ochtend afspraken maken over het verloop van de ochtend.

Alleen op zondag?
De zondagse dienst is een belangrijk vast moment in de week waarbij we elkaar ontmoeten en God aanbidden. Maar christen zijn wij niet alleen op zondag. Ook door de week hebben we een ruim aanbod aan contact-, studie- en ontmoetingsmomenten. Er zijn gebedsavonden, kringavonden, studieavonden etc. Meer informatie vindt je in het menu activiteiten

Meer over Jezus leren?
Weet jij nog niet zoveel over het christelijke geloof of ken je Jezus (nog) niet zo goed? Dan ben je op de juiste plek. We hebben regelmatig Alpha-cursussen die je meer kunnen leren over Hem. Daarnaast dagen we je uit om jouw hart open te stellen als je bij ons op bezoek bent. Spreek mensen aan, stel vragen en laat voor je bidden. We helpen je graag!

Contact leggen?
Heb je behoefte aan persoonlijk contact waarbij je jouw vragen kwijt kunt? Of wil je kennismaken met onze gemeente? Neem dan contact op via het welkomstteam op zondagmorgen of mail met onze oudsten: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
 

We zien jou graag terug in onze gemeente!

Agenda

04
okt

Bidstond
20:00 uur
18
okt

Bidstond
20:00 uur

Iedere zondag dienst om 10:00 uur Rijksstraatweg 153 (Altena College) in Sleeuwijk