• ballen
  • Piano
  • aanbidden
  • bidden

Alpha Altena

Is er meer?

Vraag jij je dit ook wel eens af? Heb je altijd al meer willen weten over God? Over Jezus? Over wie Hij was en is? En wat nou eigenlijk het doel van jouw bestaan is?

Dat kunnen we ons voorstellen! Zeker in deze onzekere tijden kunnen dit soort levensvragen op je afkomen. En dat is prima. We gaan er graag met je over in gesprek. 

Wij hebben misschien niet altijd de antwoorden die je zoekt, maar we gaan wel graag met jou op ontdekkingstocht. Wie weet wat we ontdekken! 

LogoAlphaAltena trans


Praktisch

Vanaf 2 april 2024 draaien we weer een nieuwe Alphagroep op dinsdagavond in De Hoogjens 46 te Sleeuwijk. Het is een gezellige plaats waar je met elkaar op zoek gaat naar antwoorden. Samen met anderen ontdek je de rijkdom van het christelijk geloof. Of je nu een christen bent of niet.

In een open sfeer komen we 10 avonden bij elkaar (online of fysiek), waarbij we elke keer een ander thema of vraag behandelen. Alpha is een plek waar geen enkele vraag als te simpel of als te bedreigend wordt gezien. Je mag gewoon zijn wie je bent! 

Je kunt je opgeven via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 


Een veilige plaats

Een plek waar je ongegeneerd jouw vragen kunt stellen, maar ook jouw worsteling kunt delen. Dat is wat we willen bieden binnen de Alpha-groepen. Dat betekent dat je ook samen met iemand anders de avonden mag bezoeken/volgen. Dat is helemaal aan jou!

Je bent overigens niet de enige of eerste die mee zou doen. Er zijn er al velen voor jou uitgegaan. 

 

    

Iedere zondag dienst om 10:00 uur Rijksstraatweg 153 (Altena College) in Sleeuwijk