• ballen
  • Piano
  • aanbidden
  • bidden

Pre-marriage course

Samen in gesprek over wat echt belangrijk is in een relatie. Dat is de Premarriage Course. Tijdens zes leuke en ontspannen avonden geef je een positieve boost aan jullie relatie. De Premarriage Course kun je zien als een investering voor de toekomst. Als jullie gaan trouwen, is deze cursus een goede voorbereiding op jullie huwelijk. 

De Premarriage Course bestaat een aantal avonden waarbij de focus ligt op jullie twee. Hoewel je de cursus tegelijk met andere stellen doet, voer je de gesprekken altijd met z'n tweeën. Een cursusleider leidt de avonden in en tijdens elke avond staat een thema centraal.

De thema's zijn: Communicatie, Toewijding, Conflicten oplossen, Liefde levendig houden, Gedeelde doelen en waarden, Geloven in een relatie.

Na de cursus heb je meer inzicht in jezelf, jouw partner en jullie relatie. Je bent op een leuke en creatieve manier een stap dichter naar elkaar toegegroeid.

Samen met de deelnemers zullen we een avond kiezen. 

Aanmelden of meer informatie kun je krijgen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Meer weten over hoe mensen deze cursus hebben ervaren? Kijk hier.

premarriage course

    

Iedere zondag dienst om 10:00 uur Rijksstraatweg 153 (Altena College) in Sleeuwijk