• ballen
  • Piano
  • aanbidden
  • bidden

Premarriage course

Samen in gesprek over wat echt belangrijk is in een relatie. Dat is de Premarriage Course. Tijdens zes leuke en ontspannen avonden geef je een positieve boost aan jullie relatie. De Premarriage Course kun je zien als een investering voor de toekomst. Als jullie gaan trouwen, is deze cursus een goede voorbereiding op jullie huwelijk. 

De Premarriage Course bestaat een aantal avonden waarbij de focus ligt op jullie twee. Hoewel je de cursus tegelijk met andere stellen doet, voer je de gesprekken altijd met z'n tweeën. Een cursusleider leidt de avonden in en tijdens elke avond staat een thema centraal.

De thema's zijn: Communicatie, Toewijding, Conflicten oplossen, Liefde levendig houden, Gedeelde doelen en waarden, Geloven in een relatie.

Na de cursus heb je meer inzicht in jezelf, jouw partner en jullie relatie. Je bent op een leuke en creatieve manier een stap dichter naar elkaar toegegroeid.

Samen met de deelnemers zullen we een avond kiezen. De cursus zal in april en mei 2021 gehouden worden.

Cursusleiders: Jurgen & Lianne Versteeg en Harm en Michelle Rijneveld-van Herpen. Aanmelden of meer informatie kun je krijgen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Meer weten over hoe mensen deze cursus hebben ervaren? Kijk hier.

premarriage course

Agenda

16
mei

Zondagse dienst (doopdienst)
10:00 uur
17
mei

Bidstond
20:00 uur
23
mei

Zondagse dienst
10:00 uur
30
mei

Zondagse dienst
10:00 uur
31
mei

Bidstond
20:00 uur
06
juni

Zondagse dienst
10:00 uur

Iedere zondag dienst om 10:00 uur Rijksstraatweg 153 (Altena College) in Sleeuwijk