• ballen
  • Piano
  • aanbidden
  • bidden

Marriage Course

De Marriage Course helpt jullie om tijd voor elkaar te maken. Deze relatiecursus is niet zoals andere cursussen. Een Marriage Course bestaat namelijk uit 7 avonden uit, inclusief diner voor twee.

Zie het als een investering in jullie relatie, want na de cursus heb je meer inzicht in jezelf, partner en relatie. Je bent op een leuke en zinvolle manier een stap dichter naar elkaar toegegroeid. De focus ligt op jullie samen. De cursus doe je tegelijk met andere stellen, maar het bespreken van de thema’s voer je altijd met z’n tweeën.

Elke Marriage Course-avond bestaat uit een diner voor twee. Zo kun je ongestoord bijpraten met je partner en genieten van heerlijk eten. Na het eten kijk en/of luister je naar de inleiding. Soms is het een video, een andere keer leidt een van de cursusleiders het thema van de avond in.

De thema’s zijn:
1. De verbinding versterken: sterke fundamenten leggen
2. De kunst van communicatie
3. Conflicten oplossen
4. De kracht van vergeving
5. De impact van familie, verleden en heden
6. Goede seks
7. Liefde in actie

Voor wie is de Marriage Course?
Is je relatie in een nieuwe fase beland door een verandering in carrière, de komst van een baby of een andere levensgebeurtenis? Heb je onopgeloste issues die je graag uit de weg helpt? Wil je meer genieten van je partner en jullie relatie? Ben je op zoek naar meer diepgang in je relatie? Dan is de Marriage Course echt iets voor jou!

De cursus is voor ieder stel dat wil werken aan en investeren in hun relatie. Het maakt niet uit of je net twee jaar bij elkaar bent of meer dan dertig jaar. Als je al een sterke relatie hebt, helpen deze avonden uit je je relatie verder te verbeteren.

Welkom
Lijkt het je wat? Je bent van harte welkom op een Marriage Course. 

Wil je je opgeven? Of heb je vragen? Mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Een warme groet,
Team Marriage Course


Marriage Course ook voor koppels buiten De Burcht?

Jazeker! Voel je vrij om je op te geven, ook al ben je geen lid van De Burcht of misschien niet eens gelovig. De Marriage Course geeft praktische handvatten om te bouwen aan een gezond huwelijk dat een leven lang meegaat. De cursus houdt in: zeven avonden als echtpaar samen uit zijn! In alle rust praten over zaken waar je in de drukte van alle dag waarschijnlijk niet aan toe komt.
 
Jouw privacy wordt strikt bewaard. Er zijn geen groepsdiscussies waarin je zaken met anderen moet delen. Iedere avond begint met een eenvoudige maaltijd. Vervolgens wordt een onderwerp ingeleid, die je als echtpaar samen bespreekt aan de hand van opdrachten. De cursus is gebaseerd op christelijke principes maar is ook zeer geschikt voor paren zonder christelijke – of kerkelijke achtergrond. 

    

Iedere zondag dienst om 10:00 uur Rijksstraatweg 153 (Altena College) in Sleeuwijk